Diensten

Nieuwsgierig naar onze diensten geworden? Lees meer over onze diensten en bij interesse kunt u contact opnemen.

Grondwerk

Bij ons kunt u terecht voor al uw voorkomende grondwerkzaamheden. Denk hierbij aan het uitgraven van kelders of funderingen voor nieuw te bouwen woningen of gebouwen.

Ook kunt u bij ons terecht voor het uitgraven van sloten en vijvers, we beschikken over het juiste materieel en vakkundige machinisten.

Bestratingen

U kunt bij ons terecht voor divers straatwerk.

denk hierbij aan het (her) inrichten van een parkeerterrein bij bedrijfspanden, complete bestratingen rondom woningen en het her bestraten van wegen of trottoirs.

Ook voor herstelwerk of verzakkingen kunt u bij ons terecht, neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een offerte.

Rioleringen

Ervaart u overlast aan uw riolering, omdat uw water niet meer weg loopt?  Of heeft u last van een verstopping? Wij verrichten alle werkzaamheden die rioleringen betreft voor u uit. Wij leggen de nieuwe hemelwaterafvoer aan rondom uw nieuwe woning. Of vervangen de oude riolering indien gewenst. De nieuwe rioleringsbuizen zijn van hoogwaardig materiaal. Het graven van een nieuwe sleuf, het aanvullen en dichten zijn grondwerkzaamheden die bij het aanleggen om de hoek komen kijken.

Graafmachine verhuur

Wilt u graag een graafmachine met bediening huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken over eigen transportmiddelen en verschillende aanbouwdelen voor de graafmachine. Ook zijn onze machines gekeurd en krijgen ze elk jaar een keuring. Zo bent u zeker dat de machines veilig het werk uitvoeren. De mogelijkheden die u heeft in de aanbouwdelen zijn:

 

  • Sorteergrijper
  • Maaikorf
  • Sloophamer
  • Palletlepels

Beschoeiing