Projecten

Wilt u een tuin laten aanleggen? Wilt u een nieuwe afvoer voor het hemelwater? Of wenst u graag graafmachines te huren? Vul hier uw gegevens in bij interesse voor een van onze diensten. Dan kom ik bij u terug met een offerte of met meer informatie.

Hilfertsheem College

De huidige zitkuil van het schoolplein was niet naar wens. Voor het college in Hilversum hebben wij deze aangepast. Het werk dat wij hebben geleverd bestond uit het verwijderen van de huidige bestrating en traptreden. Daarna hebben wij de vorm van de oude traptreden aangepast, zodat er 4 treden bij elkaar kwamen te liggen. Ook hebben wij het verhoogde gedeelte van het plein afgegraven en de bestrating opnieuw gelegd. Bij dit project is de bestrating hergebruikt.

Hilversum, Laan 1940 – 1945

Ook voeren wij opdrachten van aannemers uit, zoals het vervangen van waterleidingen te Laan 1940-1945. De opdracht luidde dat er een aantal 100 meters aan waterleidingen vernieuwd diende te worden. Hiervoor zijn onze machines ingehuurd, zodat de oude waterleidingen konden worden verwijderd. Nadat de waterleidingen waren vervangen, vulde wij het gat weer op.

Savornin Lohmanschool

Voor de school gelegen in Hilversum hebben wij een project met verscheidene opdrachten uitgevoerd. Allereerst hebben wij verschillende betonnen blokken geplaatst om te zitten. Ook hebben wij met deze blokken plantbakken gemaakt. Verder was de wens dat het huidige hekwerk werd verplaatst. Doordat er een extra fietsenstalling is geplaatst. Voor deze fietsenstalling hebben wij ervoor gezorgd dat de bestrating is aangelegd.

Meer projecten

Bekijk hier onze andere projecten waar wij met trots aan gewerkt hebben.