Over ons

Bent u op zoek naar een bedrijf met een ambitieus karakter die zich richt op het verhuren van minigravers en het aanleggen van tuinen voor particulieren? Of het bestraten van parkeerterreinen, schoolpleinen voor bedrijven? Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht!

Over Zeldenrijk

Wij zijn een jong bedrijf gevestigd in Loosdrecht. Sinds 2015 gestart met deze nieuwe uitdaging. Als eigenaar leek het mij geweldig om voor mijzelf te beginnen, onder het moto ‘wie niet waagt, wie niet wint’. Een eigen bedrijf beginnen is vanuit mijn jonge jaren al een passie geweest. Dit komt mede door mijn ambitieuze familie die allen een eigen bedrijf hebben opgericht.

Waar wij voor staan

Als bedrijf staan wij voor kwaliteit, flexibiliteit en eerlijkheid. Het is prettig om klanten blij te maken met het werk dat wij leveren. Een ander speerpunt binnen ons bedrijf is het nakomen van afspraken, want niets is zo vervelend om iemand te laten wachten.

 

Dus wilt u zeker zijn dat er kwaliteit wordt geleverd en de afspraken worden nagekomen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.